ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Υπηρεσίες Συνεργείου Βαρέων Οχημάτων.Με την σωστή συντήρηση του βαρέως οχημάτος σας και με την έγκυρη διάγνωση οποιουδήποτε προβλήματος, αποφεύγετε μελλοντικές δυσκολίες και δαπανηρές καταστάσεις.

To Γενικό συνεργείο Βαρέων Οχημάτων Aggelis Team Service σας προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες:


ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ


ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΕΡΒΙΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΜΒΟΛΩΝ
ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΣΤΟΝΙΩΝ
ΑΛΛΑΓΗ ΨΥΓΕΙΟΥ INTERCOOLER
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣΜΑΝ - ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ


ΣΕΤ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ
ΔΙΣΚΟΣ ΠΛΑΤΟ, ΡΟΥΛΕΜΑΝ, ΒΟΛΑΝ
ΓΚΡΟΥΠ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ
ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ, ΠΛΑΝΤΗΤΕΣ, ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ

Υπηρεσίες Επισκευής Φρένων Βαρέων Οχημάτων.Η επιχείρηση μας παρέχει την τοποθέτηση και την επισκευή στα συστήματα αξόνων, όπως ταμπούρα και δισκόπλακες, καθώς επίσης την τοποθέτηση και την επισκευή στα συστήματα αεροφούσκας (Μπραγέτα, Αεροφούσκες, Αερόσουστες, Αμορτισέρ) ενώ σύγχρονος τοποθετούμε και τον 3ο άξονα (ΤΕΜΠΕΛΗΣ) για κάθε τύπο σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε οχήματος.

Τοποθετούμε τα εξής ηλεκτρονικά συστήματα πέδησης :
1. ECAS
2. ABS
3. ABS – ASR
4. EBS

Για τα προαναφερόμενα συστήματα (ECAS, ABS, ABS – ASR, EBS) παρέχουμε την πλήρη ηλεκτρονική υποστήριξη προγραμμάτων για την διάγνωση και την επισκευή τους.

Η επιχείρηση μας είναι εξουσιοδοτημένη από τους μεγαλύτερους οίκους συστημάτων WABCO – KNORR – HALDEY και ταυτόχρονα εκδίδουμε πιστοποιητικά ΚΤΕΟ.

Παρέχουμε την τοποθέτηση και την αντικατάσταση σε κάθε τύπο οχήματος αερόφουσκες για όλους τους τύπους. Οι πλέον καλύτερες και αξιόπιστες μάρκες χρησιμοποιούνται από την επιχείρηση μας καθώς επίσης χορηγούμε ένα χρόνο εγγύηση για κάθε τοποθέτηση που πραγματοποιούμε.
Σε κάτοχους φορτηγών DAF – VOLVO – SCANIA – MERCEDES όπως και νταλίκες με άξονες BPW – SAF – ROR τοποθετούμε αερόφουσκες CONTINETAL – FARISTONE-RAITEK-AIRTEK.

Η επιχείρηση μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών από βαλβίδες απλές ή ηλεκτρικές η οποία εξυπηρετεί τους πελάτες μας στην επιλογή προϊόντων. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία είναι δύο από τα κύρια χαρακτηριστικά της επιχείρησης μας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρέχουμε εγγυημένες επισκευές στα συστήματα αέρος όλων των τύπων αυτοκινήτων, σε όποιες περιπτώσεις είναι εφικτή η επισκευή.

Τα ανταλλακτικά που διαθέτουμε (καινούργια ή μεταχειρισμένα) παρέχονται με εγγύηση ενός έτους. Τα συστήματα αέρος είναι ένας τομέας με τον οποίο η επιχείρηση μας ασχολείται καιρό και έχοντας ως αποτέλεσμα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός πως τρείς από τους καλύτερους οίκους (WABCO – KNORR – HALDEX) στον τομέα των ανταλλακτικών είναι συνεργάτες μας.

Κάθε τύπου πετάλου & ύψους όπως και κάθε τύπου ποδαρικά JOST – GF τοποθετούνται και επισκευάζονται από την επιχείρηση μας, σε όποιες περιπτώσεις αυτό είναι εφικτό.

Στην μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει η επιχείρηση βρίσκονται όλων των τύπων Ταμπούρα και Δισκόπλακες. Πραγματοποιείται επίσης επισκευή (τορνάρισμα) με ειδικό τόρνο στις εγκαταστάσεις μας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι πελάτες μας να μην επιβαρύνονται πολύ οικονομικά.
Σύμφωνα με τον τύπο εφαρμογής του εκάστοτε αυτοκινήτου τοποθετούμε γνήσια ανταλλακτικά όπως τακάκια και θέρμουιτ .

Πραγματοποιούμε την επισκευή η ακόμη και την αντικατάσταση ρεγουλατόρους αυτόματους HALNTEX & Z-CAM. Επίσης επισκευάζουμε και τοποθετούμε δαγκάνες σταVOLVO. Τα σετ επισκευής που χρησιμοποιούνται για τις επισκευές που προαναφέραμε είναι γνήσια.

Η επιχείρηση μας διαθέτει τέλος αυτόματους ρεγουλατόρους για κάθε τύπου οχήματος με ταμπούρα όπως MAN – VOLVO – SCANIA – MERCEDES – BPW – SAF κ.α. Επίσης διαθέτουμε θερμουίτ για σιαγόνες φορτηγών και νταλίκας για VOLVO – SCANIA – MERCEDES – MAN . Στη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας βρίσκονται δισκόπλακες και τακάκια για όλες τις εφαρμογές όπως και τους τύπους με την ασφαλή επιλογή της πρώτης τοποθέτησης. Η MERITOR – KNORR παρέχει την σιγουριά για τις δαγκάνες φρένων με τα σετ επισκευής τους που διαθέτει η επιχείρηση μας.