ΠΡΟΦΙΛ


" Φρένα Αγγελής " Σχέση εμπιστοσύνης στα φρένα επιβατικών αυτοκινήτων και φορτηγών.
Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων - Βαρέων Οχημάτων. | Μία εταιρεία - Δύο Συνεργεία.


Η εταιρεία ΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΕ δραστηριοποιείται από το 1990 στον τομέα της συντήρησης, επισκευής μηχανολογικών βλαβών και βελτίωσης συστημάτων πέδησης (φρένα) Φορτηγών [Βαρέων Οχημάτων] στην περιοχή του Κορωπίου. Με το πέρασμα των χρόνων οι απαιτήσεις και οι ανάγκες αλλάζουν.

Η εταιρία μας, ανταποκρινομένη στην ζήτηση τον πελατών μας το 2010 ιδρύει σε ιδιοκτήτες εγκατάστασης το δεύτερο συνεργείο στην περιοχή του Κορωπίου για την συντήρησης, επισκευής μηχανολογικών βλαβών και βελτίωσης συστημάτων πέδησης (φρένα) σε επιβατικά οχήματα.

Η συντήρηση και η επισκευή του αυτοκινήτου και του Φορτηγού είναι πολύ σημαντική για την ασφάλεια της οικογένειας μας της δουλειάς μας αλλά και των συμπολιτών μας.

Στην εταιρεία μας, σεβόμενοι αυτήν την αρχή, προσπαθούμε να κάνουμε τα μέγιστα δυνατά ώστε η παροχή και η εξυπηρέτηση μαζί με το μεράκι να έχουν ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο σας και το Φορτηγό σας να λειτουργεί άψογα και να υπακούει στις απαιτήσεις σας.

Η τεχνολογία σημειώνει αλματώδη πρόοδο με κέντρο τον οδηγό, γίνεται φιλικότερη στο περιβάλλον και η εταιρεία μας με συνέπεια, υπευθυνότητα και τεχνογνωσία ακολουθεί τις εξελίξεις.

Η πορεία μας τόσα χρόνια και ο μεγάλος αριθμός σταθερών πελατών δικαιολογούνται από τον επαγγελματισμό μας, τις λογικές τιμές και τη συνεργασία με τον πελάτη. Η αγάπη για το αυτοκίνητο – Φορτηγό και ο σεβασμός στον οδηγό μάς οδηγούν στην επιτυχία.

Η εταιρεία μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλο το φάσμα επισκευής και συντήρησης των Αυτοκινήτων και Φορτηγών.

Μοναδικός μας σκοπός η σωστή, γρήγορη και ολοκληρωμένη εργασία, η σωστή επισκευή και συντήρηση του αυτοκινήτου και του Φορτηγού η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.ISO - 9001 & 14001

 
 

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων | Ειδικό Συνεργείο Φρένων Αυτοκινήτων.


Το συνεργείο αυτοκινήτων Aggelis Team Service εδρεύει στο Κορωπί Αττικής (Κολοκοτρώνη 102).

Γενικό Συνεργείο Βαρέων Οχημάτων | Ειδικό Συνεργείο Φρένων Βαρέων Οχημάτων.


Το συνεργείο Βαρέων Οχημάτων βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής (Αρχιμήδους 30Α | ΒΙΠΕ Κορωπίου).