Κατάστημα Ι.Χ (ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ)

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1990 στον τομέα της συντήρησης, επισκευής και βελτίωσης συστηματων πεδισης ( φρενα ) Αυτοκινήτων και Φορτηγών στην περιοχή του Κορωπίου. Με το πέρασμα των χρόνων οι απαιτήσεις και οι ανάγκες αλλάζουν.

 

Η συντήρηση και η επισκευή του αυτοκινήτου και του Φορτηγού είναι πολύ σημαντική για την ασφάλεια της οικογένειας μας της δουλειάς μας αλλά και των συμπολιτών μας.

 
Στην εταιρεία μας,  σεβόμενοι  αυτήν την αρχή, προσπαθούμε να κάνουμε τα μέγιστα δυνατά ώστε η παροχή και η εξυπηρέτηση μαζί με το μεράκι να έχουν ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο σας και το Φορτηγό σας να λειτουργεί άψογα και να υπακούει στις απαιτήσεις σας.

Η τεχνολογία σημειώνει αλματώδη πρόοδο με κέντρο τον οδηγό, γίνεται φιλικότερη στο περιβάλλον και η εταιρεία μας με συνέπεια, υπευθυνότητα και τεχνογνωσία ακολουθεί τις εξελίξεις.

Η πορεία μας τόσα χρόνια και ο μεγάλος αριθμός σταθερών πελατών δικαιολογούνται από τον επαγγελματισμό μας, τις λογικές τιμές και τη συνεργασία με τον πελάτη. Η αγάπη για το αυτοκίνητο – Φορτηγό και ο σεβασμός στον οδηγό μάς οδηγούν στην επιτυχία.

 

Η εταιρεία μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλο το φάσμα επισκευής και συντήρησης των Αυτοκινήτων και Φορτηγών.

 

Μοναδικός μας σκοπός η σωστή, γρήγορη και ολοκληρωμένη εργασία, η σωστή επισκευή και συντήρηση του αυτοκινήτου και του Φορτηγού η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

 

Tuesday the 13th. 2012 - Frena Aggelis
Powered by Best internet security