Υπηρεσίες

 

Η επιχείρηση μας παρέχει την τοποθέτηση και την επισκευή στα συστήματα αξόνων, όπως ταμπούρα και δισκόπλακες, καθώς επίσης την τοποθέτηση και την επισκευή στα συστήματα αεροφούσκας (Μπραγέτα, Αεροφούσκες, Αερόσουστες, Αμορτισέρ)  ενώ σύγχρονος  τοποθετούμε και τον 3ο άξονα(ΤΕΜΠΕΛΗΣ) για κάθε τύπο σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε οχήματος.

Τοποθετούμε τα εξής ηλεκτρονικά συστήματα πέδησης :

  1. ECAS
  2. ABS
  3. ABS – ASR
  4. EBS

Για τα προαναφερόμενα συστήματα (ECAS, ABS, ABSASR, EBS) παρέχουμε την πλήρη ηλεκτρονική υποστήριξη προγραμμάτων για την διάγνωση και την επισκευή τους.

Η επιχείρηση μας είναι εξουσιοδοτημένη από τους μεγαλύτερους οίκους συστημάτων WABCOKNORRHALDEY και ταυτόχρονα εκδίδουμε πιστοποιητικά ΚΤΕΟ .

Παρέχουμε την τοποθέτηση και την αντικατάσταση σε κάθε τύπο οχήματος αερόφουσκες για όλους τους τύπους. Οι πλέον καλύτερες και αξιόπιστες μάρκες χρησιμοποιούνται από την επιχείρηση μας  καθώς επίσης χορηγούμε ένα χρόνο εγγύηση για κάθε τοποθέτηση που πραγματοποιούμε.

Σε κάτοχους φορτηγών  DAFVOLVOSCANIAMERCEDES όπως και νταλίκες με άξονες BPWSAFROR τοποθετούμε αερόφουσκες CONTINETALFARISTONE-RAITEK-AIRTEK

Η επιχείρηση μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών από βαλβίδες απλές ή ηλεκτρικές η οποία εξυπηρετεί τους πελάτες μας στην επιλογή προϊόντων. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία είναι δύο από τα κύρια χαρακτηριστικά της επιχείρησης μας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρέχουμε εγγυημένες επισκευές στα συστήματα αέρος όλων των τύπων αυτοκινήτων, σε όποιες περιπτώσεις είναι εφικτή η επισκευή.

Τα ανταλλακτικά που διαθέτουμε (καινούργια ή μεταχειρισμένα) παρέχονται με εγγύηση ενός έτους. Τα συστήματα αέρος είναι ένας τομέας με τον οποίο η επιχείρηση μας ασχολείται καιρό και έχοντας ως αποτέλεσμα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός πως τρείς από τους καλύτερους οίκους (WABCOKNORRHALDEX) στον τομέα των ανταλλακτικών είναι συνεργάτες μας. 

Κάθε τύπου πετάλου & ύψους όπως και κάθε τύπου ποδαρικά JOSTGF τοποθετούνται και επισκευάζονται από την επιχείρηση μας, σε όποιες περιπτώσεις αυτό είναι εφικτό.

Στην μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει η επιχείρηση βρίσκονται όλων των τύπων Ταμπούρα και Δισκόπλακες. Πραγματοποιείται επίσης επισκευή (τορνάρισμα)   με ειδικό τόρνο στις εγκαταστάσεις μας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι πελάτες μας να μην επιβαρύνονται πολύ οικονομικά.

Σύμφωνα με τον τύπο εφαρμογής του εκάστοτε αυτοκινήτου τοποθετούμε γνήσια ανταλλακτικά όπως τακάκια και θέρμουιτ .

Πραγματοποιούμε την επισκευή η ακόμη και την αντικατάσταση ρεγουλατόρους αυτόματους HALNTEX & Z-CAM. Επίσης επισκευάζουμε και τοποθετούμε δαγκάνες σταVOLVO. Τα σετ επισκευής που χρησιμοποιούνται για τις επισκευές που προαναφέραμε είναι γνήσια.

Η επιχείρηση μας διαθέτει τέλος αυτόματους ρεγουλατόρους για κάθε τύπου οχήματος με ταμπούρα όπως MANVOLVOSCANIAMERCEDESBPWSAF κ.α. Επίσης διαθέτουμε θερμουίτ για σιαγόνες φορτηγών και νταλίκας για VOLVOSCANIAMERCEDESMAN . Στη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας βρίσκονται δισκόπλακες και τακάκια για όλες τις εφαρμογές όπως και τους τύπους με την  ασφαλή επιλογή της πρώτης τοποθέτησης. Η MERITORKNORR παρέχει την σιγουριά για τις δαγκάνες φρένων με τα σετ επισκευής τους που διαθέτη η επιχείρηση μας .

Wednesday the 12th. 2012 - Frena Aggelis
Powered by Best internet security